top of page

De Hutwacht

Berichtje van een Hutwacht:

Wij doen iedere zomer een week Hutwacht als zussen en het is altijd weer leuk om mensen een fijne kampeerweek te geven. Wie kan er nou zeggen dat ie weet hoe het is om een camping te runnen, terwijl je de rest van het jaar in het onderwijs werkt?!

 

Maaike & Jette

Het beheer van de camping en het bijbehorende gebouw wordt gedaan door de op dat moment aanwezige 'Hutwacht'. Deze Hutwacht verblijft in het huisje dat midden op de camping staat. De Hutwacht wisselt meestal iedere zondag en het betreft hier vrijwilligers die vaak al jaren verbonden zijn aan De Meene. Zij kennen de camping en het gebouw als hun broekzak en vinden het leuk u deelgenoot te maken van deze prachtige plek. 

Als u bij ons komt kamperen kunt u zich eerst melden bij de Hutwacht. Hier zal iemand u dan verder helpen en wegwijs maken naar uw plek en alle faciliteiten. 

 

Bij de Hutwacht kunt u naast dat u zich komt inschrijven, ook eventueel het Groene Boekje en fiets- en wandelkaarten aanschaffen. Verder kunt u hier terecht voor de sleutel van wasmachine-hok (wassen en drogen tegen betaling).
In de veldkeuken (rechts naast de Hutwacht) staat een koelkast met een vriesgedeelte. Hierin mag iedere kampeerder, bij gebrek aan koelkastruimte, hun gekoelde spullen in beperkte mate koelen en/of vriezen. Vermeldt u even uw naam en plaatsnummer?

Hutwacht zijn betekent mensen naar de zin maken. Dat geeft voldoening! 

Daarnaast ben je zelf ook een hele week aan het genieten van de prachtige natuur. Heerlijk!

Dick & Ida

Lees hier ook reviews op andere sites:

bottom of page